EntertainmentStiri Mondene

Gina Pistol, primul mesaj după ce a devenit mamă de fetiță. „Am lacrimi în ochi. Sunt de fericire și recunoștință”

Gina Pistol a devenit pentru prima oară mamă, în urmă cu trei zile, când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Astăzi, vedeta de la Antena 1 a postat primul mesaj pe contul de socializare, la scurt timp după ce iubitul ei a lansat piesa dedicată special fiicei lor, „Până la tine”.

„Am lacrimi în ochi. Sunt de fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate-s legate de ea și despre ea. Fiica noastră”, a scris Gina Pistol pe InstaStory în timp ce rula melodia lui Smiley dedicată fiicei lor.

La doar o zi de la lansare, cea mai nouă melodie a sa a fost ascultată de peste jumătate de milion de oameni pe platforma YouTube și, de asemenea, a adunat peste 27.000 de aprecieri.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: «Am devenit părinți!».

Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a scris Smiley pe Instagram, după ce fetița lui s-a născut.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close