Entertainment

Horoscop 20 septembrie. Berbecii nu-și pot explica visele, Gemenii au mintea foarte activă

Horoscop 20 septembrie. Luna este în Scorpion și ești gata de confruntări. Luna face opoziție cu Uranus și cuadratura cu Venus, ceea ce aduce mai multă dorință în relații. Asteapta-te la neașteptat!

Horoscop 20 septembrie. Jupiter și Neptun eliberează din tensiuni și te simți mai expansiv. Doar e duminica și meriti o zi de relaxare înainte de începutul unei noi saptamani. Una care se anunță, firește, plină de provocări.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE Berbec

Subconștientul vrea să-ți transmită ceva. Ai avut vise speciale în ultimul timp ? Le-ai notat, le-ai analizat ? Vezi ce mesaj are de ajuns la tine. Exista o soluție la o problema pe care o cauți în lumea exterioară și care se găsește în tine. dacă reușești să reții visele și nu știi să le interpretezi, începe prin a vedea sentimentul. Cum te-a făcut visul, situația din vis să te simți?

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE Taur

Te simți ambițios azi, așa cum este tipic pentru tine. Dar este posibil ca ambițiile să ți se schimbe și acum sa reflecte mai mult pe tine cel adevărat. Noteaza-ti undeva adevăratele obiective care te fac fericit. Privește-te cu obiectivitate ca să știi cum sa le obții. Asigura-te ca noile planuri sunt realiste. 

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE Gemeni

Mintea ta este în continuare foarte activă, dar și agitată pentru că sunt multe de făcut cu ea și îți și dorești să scapi de anumite aspecte din realitatea vieții tale. Unele forțe contradictorii trag de tine în direcții diferite. Pe de alta parte, vrei sa schimbi tot ce nu îți mai convine dar vrei și să fii în contact cu realitatea.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Hits: 16

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close