EntertainmentMonden

Ileana Lazariuc, apariție spectaculoasă la aproape un an de la divorțul de Ion Ion Țiriac. “Lupta este reală”

Ileana Lazariuc și-a surprins prietenii virtuali cu ultima
imagine postată pe contul de socializare. După divorțul de Ion Ion Țiriac,
aceasta a lipsit din mediul virtual și nu a dat detalii despre despărțirea de
soțul ei. Acum, bruneta a revenit în forță și arată mai bine ca niciodată.

Mamă a doi copii, Ileana, în vârstă de 38 de ani, este din ce în ce mai îndrăzneață și mai sexy. În fotografie, vedeta poartă o ținută all black, care nu a lăsat totuși să se vadă prea mult, fosta soție a milionarului preferând să fie în continuare discretă.

“Lupta este reală”, a scris ea în dreptul fotografiei, care a primit mii de aprecieri și, desigur, o serie de comentarii în care este lăudată: “Superbă și elegantă că întotdeauna!”, “Frumusețe rară”, “Ce frumoasă ești”, “Superbă”, “Uluitoare”.

Dragoste cu năbădăi

Nimeni nu se aștepta ca Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac să divorțeze, după o căsnicie de zece ani și o relație de aproape douăzeci.

Relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac a durat la început câțiva ani, apoi s-au despărțit, iar fiul lui Ion Țiriac a făcut în 2007 un gest total neașteptat: s-a căsătorit cu Maria Marinescu.

La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana.

Cei doi s-au căsătorit, într-un final, în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, potrivit VIVA!

Hits: 23

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close