EntertainmentStiri Mondene

Ilinca Vandici a dezvăluit ce mănâncă zi de zi. Acum a aflat toată lumea de ce arată vedeta atât de bine. „Este o masă care mie nu îmi place”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. În urma mesajelor primite din partea celor care o urmăresc, vedeta a dezvăluit ce mănâncă zi de zi pentru a-și menține silueta.

Recent, pe contul personal de YouTube, Ilinca Vandici a publicat un videoclip în care le-a vorbit abonaților ei despre meniul său zilnic.

„Trei zile pe săptămână țin post intermitent”, a mărturisit Ilinca. Postul intermitent presupune ca într-un interval de 8 ore să-ți stabilești două mese, iar în altul de 16 ore să nu mănânci. În timpul celor 16 ore poți bea lichide, cafea simplă, ceai, apă. Se poate sări fie peste micul dejun, fie peste cină.

„Celelalte patru zile mănânc și micul dejun (peste care sar în zilele de post intermitent), și prânzul, și cina”, a continuat.

„Dacă mănânc micul dejun, pot alege ouă poșate, cu avocado și cu o felie de pâine neagră. Asta este tot. Sau ovăz cu iaurt degresat și cu fructe, care poate fi făcut de seara.

Câteodată, când vreau să-mi fac de cap, mănânc dimineața multe clătite cu ciocolată. Se întâmplă când sunt plecată. (…)

Iubesc cafeaua. Nu pot să-mi încep ziua fără cafea. Trei cafele până la prânz, adică ora 15.00 – 16.00. O beau neagră, fără zahăr, îndulcitor, lapte. Mai beau și ceai din când în când.

 Prânzul este o masă
care mie nu îmi place. Efectiv, după ce mănânc la prânz, simt nevoia să dorm,
să lenevesc. (…) Eu nu pofteam la dulce. Dar dacă mănânc la prânz o salată sau
o salată cu ceva carne lângă, simt nevoia de dulce după.

Puteți mânca o bucată de carne de ce fel vreți voi la prânz,
iar ca garnitură salată, ori legume la grătar, ori spanac soté, ori sparanghel,
ori broccoli, ori orez, simplu sau cu legume. Dacă vreți să mâncați dulce, ar
trebui să o faceți la prânz. Nu e musai, dacă vreți. Eu nu am gustări. (…)

La cină e musai să mănânc salată. Pun în ea brânzică, sau ton, sau somon, sau pui, dar foarte puțin. Salată cu multe legume și lămâie, ca să poată fi digerată ușor. Ultima masă ar trebui să fie în jurul orei 19.00 – 20.00. Ăsta e meniul meu ideal”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close