Imaginea cu Josephine, fetița Ginei Pistol și a lui Smiley, care a strâns 100.000 de like-uri pe Instagram: „Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește”

Mulți așteaptă să o vadă pe fetița lui Smiley și a Ginei Pistol. Vedeta de la Antena 1 a postat pe Instagram o fotografie cu Josephine care a strâns aproape 100.000 de like-uri. Iată în ce ipostază a fost fotografiată micuța cuplului.

De când a venit pe lume, fetița le-a schimbat complet viața părinților ei. Gina Pistol și Smiley au decis să nu arate momentan fața fetiței lor, însă aceștia își bucură fanii cu fotografii în diferite ipostaze cu micuța. Recent, prezentatoarea de la Antena 1 a postat pe Instagram o imagine cu Josephine într-o ipostază drăguță, în timp ce micuța a purtat o pijama roz.

„Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește Josephine. Și cu cât crește, cu atât devine mai activă, iar comoditatea hainelor, pe care trebuie să le schimbăm de mai multe ori pe zi, devine prioritară. Mai nou, poartă aceste pijamale drăguțe, care au fermoar reversibil, sunt extrem de practice și ușor de îmbrăcat, iar bebelușul se simte mereu confortabil”, a scris Gina Pistol.

Aproximativ 100.000 de aprecieri a primit fotografia cu Josephine din partea fanilor vedetei. Sute de comentarii au apărut pe pagina Ginei Pistol cu multe complimente pentru fiica ei de doar câteva luni.

De ce nu vrea Gina Pistol să i se vadă fața fiicei sale

În luna martie a acestui an, Gina Pistol și Smiley au devenit pentru prima oară părinții unei fetițe, Josephine, însă până acum, cei doi nu i-au arătat chipul în mediul online. Pentru că a fost întrebată de multe ori de ce nu face asta, prezentatoarea de la Antena 1 a explicat motivul.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă care bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Hits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul