EntertainmentMonden

Imaginile cu Lidia Buble în brațele lui Cornel Ilie i-au pus pe toți pe gânduri. „Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”

Lidia Buble și Cornel Ilie pregătesc o surpriză pentru fanii lor. Chiar dacă se aflau la filmările clipului pentru noua piesă Vino / Du-te’, internauții sunt de părere că între Lidia și solistul de la Vunk este mai mult decât o relație profesională.

Lidia a suprins multe momente de la filmările de ieri, pe
care le-a împărtășit fanilor ei de pe Instagram, inclusiv glumele cu Corne Ilie
din care cei care o urmăresc în online au speculat că ar forma un cuplu.

Într-unul dintre instantanee, Lidia a sărit de gâtul lui Cornel, iar acesta a reacționat cu un Ce faci, femeie?’.

Răspunsul Lidiei a fost pe măsură: Bine! Bine, bărbate!’, după care a continuat gluma: Vii sau te duci?’. Solistul de la Vunk i-a replicat: Am venit să rămân’.

Acest dialog a aprins imaginația multor fani ai Lidiei și dacă unii au înțeles că cei doi joacă doar niște roluri și nu este vorba despre vreo poveste de iubire între ei, alții speculează că ar fi împreună, potrivit VIVA!

„Băi, sunteți cam apropiați. Nu că v-ar sta rău, sunteți chiar mișto împreună!’, Cred că de asta a divorțat la început de septembrie’, Plânge Răzvan dacă aude :))’.

Sunt sigură că videoclipul va fi superb, ca și melodia,Lidia! ‘, Felicitări, Lidia, să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate și fericire’ sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a divei.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close