Îmi era foame și a trebuit să lucrez la câmp chiar dacă imi era sete

Lecții de viață. După ce a fost batjocorit de mai multe ori pentru că a purtat cu el un telefon stricat, dar funcțional, pe care îl putea schimba în fiecare zi, jucătorul senegalez de la Liverpool, SADIO MANE a răspuns:
„De ce ar trebui? Dacă aș vrea, aș putea cumpăra 10 mașini Ferrari, 20 de ceasuri Rolex sau două avioane private, dar pentru ce?
Îmi era foame și a trebuit să lucrez la câmp chiar dacă imi era sete.
Am supraviețuit războaielor, foametei, am jucat fotbal desculț, nu am studiat și multe alte lucruri, dar astăzi datorită a ceea ce câștig din fotbal îmi pot ajuta oamenii.
Am construit școli, spitale, un loc de joacă și oferim haine, încălțăminte și hrană persoanelor care trăiesc în sărăcie extremă.
În plus, dau 70 de euro pe lună tuturor oamenilor dintr-o regiune foarte săracă a Senegalului, pentru a contribui la economia familiei.
Nu este necesar să arăți un telefon mobil drăguț de nouă generație, un rolex auriu, o mașină de lux, vile de lux și călătorii cu jet privat, prefer clasa economică.
Prefer ca oamenii mei să primească ceva din ceea ce mi-a dat viața.
Aceasta se numește o luptă onorabilă împotriva egoismului, împotriva sărăciei, împotriva foametei în fiecare parte a lumii, nu numai în țara mea”.

Sursa : Tu stiai ca? Facebook

Hits: 35

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Radio Pro Mix - Un Altfel De Radio!