EntertainmentMuzică și Filme

Încă o premieră amânată la Hollywood, din cauza pandemiei. Filmul biografic ”Elvis” va întârzia pe marile ecrane

Filmul biografic despre Elvis Presley, regizat de australianul Buzz Luhrmann, cunoscut mai ales pentru musicalul „Moulin Rouge!” (2001), a anunţat joi că amână premiera, prevăzută în data de 5 noiembrie 2021, pentru 3 iunie 2022, relatează EFE, citată de Agerpres.

Filmul despre regele rock and roll-ului, care se filmează în Australia, se alătură valului de amânări la care a fost obligat Hollywoodul din cauza pandemiei şi care a generat un efect de domino în calendarul premierelor prevăzute pentru următoarele luni.

De altfel, și ”No time to die”, ultimul film din seria James Bond, a fost amânat pentru a treia oară, pentru 8 octombrie.

Aceeaşi soartă au avut şi filmele „A Quiet Place Part II”, „Ghostbusters: Afterlife”, „The King’s Man”, „Morbius”, „Antlers”, „Cinderella”, „Peter Rabbit 2: The Runaway”, „Nobody”, „Last Night in Soho” sau „BIOS”, a căror premieră a fost, de asemenea, amânată, în contextul pandemiei de coronavirus.

În filmul lui Luhrmann, actorul american Austin Butler îl va interpreta pe Elvis Presley.

Încă o premieră amânată la Hollywood, din cauza pandemiei. Filmul biografic ”Elvis” va întârzia pe marile ecrane

Pentru a obţine acest rol, el s-a impus unor nume sonore ca Ansel Elgort, Miles Teller sau Harry Styles.

Celebrul actor Tom Hanks îl va interpreta în acest film pe colonelul Tom Parker, impresarul lui Elvis şi o persoană crucială şi foarte controversată din cariera celebrului cântăreţ.

Mai mult, producţia „Elvis” a fost afectată de faptul că Tom Hanks a fost depistat cu noul coronavirus, în martie 2020, iar filmările au fost amânate.

Regizorul Buzz Luhrmann a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun film pentru „Moulin Rouge!’, în care au jucat Nicole Kidman şi Ewan McGregor.

Filmografia sa cuprinde şi alte titluri de succes, precum „Romeo + Juliet” (1996), „Australia” (2008), sau „The Great Gatsby” (2013).

Foto: Hepta

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close