Entertainment

Intervenția estetică făcută de Cătălin Scărlătescu. Juratul de la „Chefi la cuțite”, schimbare radicală înainte de sărbători

Cătălin Scărlătescu are 48 de ani și este unul dintre cei mai apreciați chefi bucătari. În prag de sărbători, juratul de la Chefi la cuțite a suferit o intervenție estetică la nivelul feței.

Este vorba despre o blefaroplastie, îndepărtarea excesului de piele din jurul ochiului.

Vindecarea s-a realizat după o săptămână, iar rezultatele se pot vedea imediat, astfel că celebrul bucătar de la Antena 1 are acum un aspect vizibil întinerit și parcă și-a șters cel puțin 10 ani de pe chip, potrivit VIVA!

În ultima perioadă, Cătălin Scărlătescu a slăbit aproape 50 de kilograme, după ce ajunsese să cântărească 130 de kilograme.

„Aveam glicemia 295 și mă duceam spre cimitir. Acuma am luat-o spre club. Eram obligat să slăbesc. Asta ca să pot să mai gătesc în viața asta. Mănânc absolut orice, dar cantități foarte mici.

Până acum nu încăpeam în haine. Acum, mai nou, încap în haine’, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

„Eu am mai slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit, pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea… Sunt mai ușor cu 48 de kilograme, am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport. Am întinerit’, declara Scărlătescu la scurt timp după ce a slăbit.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close