EntertainmentStiri Mondene

Ioana Anuța, alias Jo, a răspuns provocării lansate de Cătălin Măruță. „Roxana Nemeș cântă fals. Și am mai văzut acum niște specimene”

Ioana Anuța, cunoscută cu numele de scenă Jo, a acceptat provocarea venită din partea lui Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii sale. Artista nu a avut nicio reținere în a spune că Roxana Nemeș, în prezent concurentă la Survivor România, cântă fals.

Jo a fost supusă de Cătălin Măruță testului „Spui tot sau îți va lua gura foc” și a uimit cu sinceritatea ei.

La întrebarea ce soliste din România cântă fals, Jo a nominalizat-o pe primul loc pe Roxana Nemeș. „Cine cântă fals? Roxana Nemeș, Simona Sensual și am mai văzut acum niște specimene de astea noi, Bia Khalifa”, a răspuns solista.

În cadrul aceleiași emisiuni, Jo a dezvăluit și cine i-a făcut curte. „Uddi și Cuza mi-au făcut avansuri, am și ieșit cu ei de vreo câteva ori”, a mai spus Jo. Artista s-a despărțit recent de Juno, cel cu care a avut o relație de doi ani.

„Motivele pentru care ne-am despărțit au fost impulsivitatea lui, nepotrivirea de caracter și gelozia. Amândoi eram geloși rău”, a mai dezvăluit solista, la Pro TV.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close