Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
EntertainmentMonden

Ionuț Dolănescu, un nou atac la adresa fratelui său. Ce răspuns i-a dat Dragoș. “Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură”

După ce timp de doi ani s-au luptat în tribunal pentru avere, frații Dolănescu agită din nou spiritele în familia lor. Ionuţ Dolănescu a făcut declarații neașteptate în emisiunea “Politică şi delicateţuri”, difuzată luni, de TVR, iar Dragoș Dolănescu a reacționat imediat.

“Mama mea, Maria Ciobanu, a avut un alt statut în viaţa lui Ion Dolănescu, mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa tatălui meu. Era o femeie frumoasă, era studentă la Cluj, la Medicină, tata primea scrisori la TVR de la ea.

Făcuse o pasiune pentru tata, el a luat-o într-un turneu, apoi nu s-au mai văzut o vreme. Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură.

Aşa s-a născut Dragoş. Tata l-a recunoscut şi chiar a deschis un proces ca să aibă grijă de el, dar Margarita, care acum este doctor ginecolog în Costa Rica, l-a scos fraudulos din ţară”, a spus Ionuț.

Dragoş i-a dat replica fratelui din România, pe care, în adolescenţă, îl diviniza.

“Ion a iubit-o foarte mult pe mama. Eu am ţinut enorm la Ionuţ, dacă îmi cerea să mă arunc de pe casă, mă aruncam de dragul lui. Acum de ce se comportă aşa şi dă în mine şi în mama? N-o să se schimbe niciodată. Poate că n-are treabă şi dă din gură aiurea.

Eu muncesc mult în Parlamentul din Costa Rica, unde sunt deputat. Ajutăm oamenii săraci cu mâncare, am cărat şi eu saci cu alimente”, a declarat Dragoş Dolănescu pentru Click.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close