EntertainmentStiri Mondene

Irina Mohora e însărcinată cu al doilea copil. A dezvăluit și sexul bebelușului

Vedeta de televiziune Irina Mohora a anunțat chiar în ziua de Paște că e însărcinată cu al doilea copil. S-a pozat cu burtica de gravidă la vedere alături de soț și de băiețelul lor.

În dimineața de Paște, puțin după ora nouă, Irina Mohora a postat pe Facebook și pe Instagram două imagini. În una apare singură, într-o rochie albă, mulată pe corp și pe burtica de gravidă. În a doua e alături de soț și de fiul lor. Vedeta a realizat o ședință foto de familie și a dat vestea cea mare: este însărcinată cu al doilea copil. A anunțat chiar și sexul bebelușului, va avea o fetiță.

„Am o nouă dragoste de împărtășit. Fetița mea. Sărbătoare cu bucurie! Paște fericit!”, a scris Irina Mohora în dreptul fotografiilor.

irina mohora insarcinata cu al doilea copil 2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Cum se menține în formă Irina Mohora

„Dinainte de a-l avea pe fiul meu, pe Zian, știam că atunci când trec printr-o perioadă foarte aglomerată și de la oboseală și nesomn, eu slăbesc. Deci oricât de mult aș mânca, faptul că nu reușeșc să mă odihnesc, organismul meu slăbește. Deci nesomnul pentru mine, este cea mai bună cură de slăbire”, a declarat, pentru Libertatea, Irina Maria Mohora în urmă cu ceva vreme.

Pe lângă diferitele joburi pe care le-a avut în televiziune, bruneta se ocupă de „Asociația Zâmbetul Îngerilor”, este soție, gospodină și mamă.

Hits: 4

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close