EntertainmentStiri Mondene

Kanye West împreună cu Irina Shayk, într-o vacanță în Franța

Kanye West pare să treacă peste divorțul de Kim Kardashian, afișându-se cu fotomodelul Irina Shayk, informează Pagesix.com.

Marți, la împlinirea vârstei de 44 de ani, rapperul a fost văzut în vacanță, în Provence, Franța, alături de fotomodelul de 35 de ani născut în Rusia, conform unor fotografii obținute de Daily Mail.

Îmbrăcat într-o bluză albă și în pantaloni negri, West nu și-a putut reține zâmbetul, în timp ce împreună cu Irina Shayk vizita o podgorie din sudul Franței.

Cei doi am mers pe jos de la un hotel de lux, alături de un grup de vizitatori.

Aceasta este prima ieșire publică a lui West cu o altă femeie, după despărțirea de Kim Kardashian.

La rândul ei, Irina Shayk a trăit o poveste de dragoste cu Bradley Cooper, tatăl fiicei sale, Lea.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West în februarie, după aproape șapte ani de căsătorie. Cei doi au împreună patru copii.

Fondatoarea KKW Beauty, care încă semnează autografe cu numele de familie „West”, a precizat, de asemenea, că ea și Kanye West, despre care a spus că-l va iubi „toată viața”, sunt în relații bune.

De asemenea, Irina Shayk este în relații bune cu actorul și producătorul american Bradley Cooper, cei doi fiind văzuți frecvent în compania fiicei lor.

„Este o relație din trecut, este ceva care îmi aparține și este privată”, a spus Irina Shayk, la începutul acestui an, despre relația cu Bradley Cooper.

Kanye West a intrat în rândul miliardarilor

Kanye West a intrat de curând în rândul miliardarilor, revista Forbes estimând că averea netă a rapperului american este de 1,3 miliarde de dolari.

Averea lui Kanye West provine din colaborarea cu Adidas prin brandul său Yeezy, din proprietăți imobiliare și din casa de discuri  G.O.O.D..

Rapperul susține însă că averea sa este de 3,3 miliarde de dolari: „Sunt $3,3 miliarde, cei de la Forbes nu știu să numere”, le-a transmis el.

Hits: 9

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close