EntertainmentStiri Mondene

Laura Cosoi, vacanță cu familia în Dubai. Vedeta a pozat în costum de baie și nemachiată

Laura Cosoi se bucură de timpul petrecut în familie, dar mai ales de momentele alături de Rita și Vera, fiicele ei. Nici soțul vedetei, Cosmin Curticăpean, nu stă departe de comorile lui, chiar dacă e preocupat de viața profesională, își face timp pentru persoanele dragi. Toți au mers într-o vacanță la căldură, în Dubai.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Laura Cosoi, fiicele și soțul au părăsit România. S-au îmbarcat în avion, destinația finală fiind Dubai. Vedeta spunea: „Pare că încet, încet ne reluăm viețile! Unde ai pleca cu primul avion?”.

Familia s-a bucurat de vremea frumoasă, fetele au vizitat un acvariu, au mers în deșert și au făcut plajă. Mămica de 39 de ani a apărut în costum de baie la opt luni de când a născut al doilea copil. Fanii care o urmăresc în mediul online au complimentat-o, i-au spus că este într-o formă de invidiat. „Ești frumoasă! Ce bine arăți”.

Nu numai cu pozele în costum de baie Laura Cosoi a surprins, aceasta a pozat și nemachiată. S-a adresat urmăritoarelor ei.

„În momentul asta sunt în Dubai și realizez cât suntem de diferiți că oameni, cultură, civilizație… din clipă în care deschid ușa și dau nas în nas cu altă nație.

Pe scurt, femeile ajung să nu se mai accepte pe ele însele așa cum sunt și să se raporteze la un prototip. Să ajungă, cu exagerările de rigoare, fără fond. Care-i treaba cu retusul pozelor vs naturalețe? Ai îmbătrânit? Și ce dacă? “Fentarea” timpului nu ne oferă anii înapoi. Cel mai bine e să fii împăcat cu trecerea lor inevitabilă. Să te încarci cu experiență frumoasă a anilor împliniți și să îi faci de calitate pe cei care vor veni. În rest, e sănătos să fii în acord cu alegerile făcute”. Și de data aceasta urmăritoarele ei au reacționat: „90% dintre vedete și influenceri își retușează pozele, dar problema nu este aceasta…singură îngrijorare este că adolescentele și nu numai le iau ca și exemplu. Trist!”

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și împreună au două fetițe, pe Rita și Vera. Recent, cei doi au declarat că nu se opresc aici, își doresc mai mulți copii.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close