EntertainmentMonden

Lecția de viață primită de Paula Herlo de la fiul ei. “Nu a cerut nimic pentru el”

Paula Herlo, prezentatoarea de la Pro TV, are 43 de ani, este căsătorită cu Cristian Leonte și au împreună doi copii, pe Vladimir, în vârstă de 8 ani și Ania, de 5 ani. Prezentatoarea de la România, te iubesc! a dezvăluit ce a impresionat-o cel mai mult la băiețelul ei și ce crede despre redeschiderea școlilor pe timp de pandemie de coronavirus.

“Este o poveste care mă emoționează ori de câte ori mi-o amintesc. Eram în curtea uni hotel și acolo era un iaz cu pești mici unde copiii puteau să pescuiască. Băiatul meu a prins un peștișor și i-am zis să-i dăm drumul înapoi în apă, dar nu înainte de a-și pune o dorință.

El și-a pus dorința și a aruncat peștișorul înapoi în apă. Eu atunci nu l-am întrebat ce dorință și-a pus, dar la un moment dat, stăteam noi acolo pe malul apei și mi-a dezvăluit dorința: «Să aibă peștișorul o viață mai bună de acum înainte».

Mi s-a părut o lecție de bunătate cum eu n-am mai întâlnit. Nu a cerut nimic pentru el, singura lui dorință a fost ca peștișorul acela să aibă o viață mai bună și, probabil, să nu mai ajungă în altă undiță.

Mi-am dat seama că, prinși în toată agitația zilnică, uităm să ne gândim și la ceilalți. Realizez acum că am reușit să cresc un copil foarte bun, un copil extrem de empatic”, a declarat Paula Herlo pentru Unica.

“Au purtat mască și știu exact cum să se dezinfecteze”

Întrebată ce crede despre redeschiderea școlilor, Paula Herlo a luat deja decizia în privința copiilor săi.

“Am luat decizia să-i duc la școală. Copiii mei, pe timpul verii, prin toate locurile pe unde au fost, au purtat mască și știu exact cum să se dezinfecteze corect.

Noi am lucrat foarte mult cu ei din acest punct de vedere și da, vor merge la școală, respectiv la grădiniță.

Am vorbit și cu ei, ne-am consultat, ei își doresc să-și revadă colegii. Pe de altă parte, școala este pregătită să facă și ore online.

Din discuțiile pe care le-am avut cu învățătoarea de curând, majoritatea orelor (80%) se for face afară, în curte. În preajma școlii există și o pădure, așadar, copiii pot face ore și în pădure”, a mai adăugat vedeta.

Hits: 17

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close