EntertainmentStiri Mondene

Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Artista a făcut un gest neașteptat. “Sunt foarte fericită”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după o relație de 5 ani, însă niciunul dintre ei nu și-a refăcut încă viața alături de altcineva. La câteva luni de când nu mai formează un cuplu, artista a luat o decizie importantă, semn că a trecut peste ruptura de prezentatorul TV.

Lidia Buble a decis să-și șteargă un tatuaj, în formă de coroană, făcut pe vremea când ea și Simion erau într-o vacanță în Grecia.

Artista a fost deja la cea de-a treia ședință și s-a declarat, tot prin intermediul unui Insta Story, mulțumită de rezultat.

“Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus destul de mult”, a spus ea pe Instagram.

“Am niște emoții. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum și nu-mi mai place, așa că am venit să fac prima ședință”, spunea Lidia, într-o postare pe Instagram, acum câteva săptămâni atunci când se afla la prima ședință.

Hits: 4

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close