EntertainmentMonden

Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, a împlinit 18 ani. Cum și-a aniversat ziua de naștere și ce cadouri a primit

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au talent, a împlinit pe 29 septembrie, 18 ani. Din cauza pandemiei, aceasta nu a putut organiza o petrecere, așa cum făcea în fiecare an, însă a avut parte de multe surprize.

“Dacă în alți ani făceam party cu prietenii și colegii de la școală, acum nu s-a mai putut. Dar mi-au făcut ziua frumoasă toți cei care mi-au scris, m-au sunat să mă felicite, unii chiar din străinătate.

Pentru mine, a fost o zi fericită. Am primit cadou o rochiță frumoasă și un laptop performant”, a spus Lorelai Moșneguțu potrivit Click.

Mama acesteia a decorat sufrageria cu baloane colorate, i-a gătit mâncarea preferată și i-a comandat un tort pe care l-au mâncat în familie.

În ceea ce privește viitorul ei, Lorelai are planuri mari. Elevă în clasa a XI-a la secţia de Canto Clasic a Liceului de Arte Bălaşa Doamna din Târgovişte, ea se gândește deja la facultate. Vrea să dea la Psihologie sau la Muzică.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close