EntertainmentMonden

Luminița Anghel a spus adevărul despre căsnicia cu soțul ei. „Nu m-am grăbit să iau o decizie”

Invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, Luminița
Anghel a făcut declarații neașteptate despre cele două divorțuri prin care a
trecut și căsnicia cu actualul soț. Artista a preferat să se retragă în ultimii
ani din lumina reflectoarelor și a explicat și de ce.

Luminița Anghel a vorbit și despre divorțurile din viața ei.
Ea a recunoscut că nu a fost compatibilă cu bărbații din viața ei.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, a fost o pasiune de moment, nu ne-am potrivit deloc, nici nu ne-am cunoscut bine, nu eram compatibili la aboslut nimic. Așa a fost si în prima căsătorie și la a doua, când am fost împreună cinci ani.

Nu m-am grăbit să iau o decizie, am dus mult, mă gândeam mai mult la ei din jurul meu, decât la mine, plus că exista și un copil adoptat. Dar când am zis ”stop joc”, am umplut mașina și am plecat. A fost ca o eliberare de o povară”, a spus Luminița Anghel  la Vorbește lumea.

„Dar a treia e cu noroc, am împlinit 9 ani pe 7 octombrie, de ziua mea. Trăim într-o armonie froarte frumoasă, departe de lume. Ne-am retras din lumea asta care încearcă să ne dezechilibreze armonia.

De data asta ne-am îndrăgostit. Am fost prima dată prieteni și apoi ne-am îndrăgostit, dar a apărut și Filip, foarte devreme.

Eram de foarte puțin timp cu soțul meu, dar eram matură, la 42 de ani. Acum noi considerăm că e cu noroc, că și el e la a treia căsnicie, după două divorțuri”, a mai spus artista la Pro Tv.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close