EntertainmentStiri Mondene

Mădălina Ghenea are o idilă cu Nicolo Zaniolo, puștiul minune de la AS Roma

Mădălina Ghenea are o relație cu Nicolo Zaniolo, fotbalist la AS Roma care este cu 12 ani mai tânăr decât modelul român, notează Gazeta Sporturilor.

Aflat în recuperare, după o nouă operație suferită la genunchi, puștiul minune de la AS Roma pare mai mult mai ocupat în viața amoroasă decât pe teren, notează presa din Italia.

”După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică”, notează Gazzetta dello Sport, citând ”Giornalettismo”.

Bruneta, care a filmat într-o reclamă alături de Cristiano Ronaldo, i-ar fi stricat, definitiv, relația cu Sara, Zaniolo nefiind la primul episod de infidelitate. 

Nicolo Zaniolo / FOTO: Hepta

”În pofida amorurilor furtunoase, prioritatea rămâne revenirea după accidentare; Roma îl așteaptă, cu sau fără iubită”, mai scriu ziariștii italieni.

Actriță și model, Mădălina Ghenea a fost combinată cu actori celebri de la Hollywood, ca Gerard Butler și Michael Fassbender, cu stilistul Philipp Plein ori cu atacantul Marco Borriello.

 

FOTO: Hepta

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close