EntertainmentMonden

Magda Pălimariu a vorbit despre viața după divorț. “Trebuie să ne găsim puterea de a depăși orice obstacol”

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV, a fost întotdeauna o persoană discretă cu viața personală. În urmă cu trei ani a trecut printr-un divorț dureros, însă nu se teme de o nouă căsătorie. Vedeta a vorbit despre dragoste și speranță, într-un interviu acordat revistei VIVA!

“Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister.

Așa că, da, sigur cred în iubire! Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit.

În același timp, îmi dau seama că există oameni care în urma decepțiilor în dragoste se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea.

Așa cum am mai spus, pentru mine, iubirea este esența vieții. Acea iubire care ne definește, pe care o simțim pentru toate persoanele dragi nouă. Și da, sigur, cred în iubire.

Cred că, atât timp cât avem dragoste de dăruit nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut, așa cum li se întâmplă unora, din păcate. Trebuie să ne găsim puterea de a depăși orice obstacol și să avem mereu încredere în lucrurile frumoase.

Iar dragostea este unul dintre ele. Mi se pare ideal ca oamenii să se căsătorească și să rămână împreună. Dar este adevărat că există căsnicii care nu funcționează, iar acest lucru nu trebuie să formeze un blocaj.

Trebuie să ne bucurăm în continuare de lucrurile frumoase pe care le avem de trăit”, a declarat Magda Pălimariu pentru revista VIVA!

Hits: 20

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close