Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
EntertainmentMuzică și Filme

Marea Britanie a emis o monedă în onoarea lui Elton John

Elton John, 73 de ani, a devenit, luni, al doilea artist onorat de The Royal Mint – Monetăria Regală britanică după formaţia Queen, potrivit news.ro, care citează agenția Reuters.

Moneda a fost creată de artistul Bradley Morgan Johnson, și are pe o faţă pălăria şi faimoşii ochelari-emblemă ai cântereţului. 

“Este într-adevăr o onoare să fiu recunoscut în acest fel. Ultimii ani au fost marcaţi de câteva momente memorabile ale carierei mele şi acesta este un altul uimitor din călătoria mea”.

Elton John:

In these strange times, listening to music can be a great tonic. Celebrating 50 top 40 hits and over 300 million albums…

Publicată de The Royal Mint pe Luni, 6 iulie 2020

Elton John, care a fost înnobilat în 1998, este al doilea artist comemorat în seria legendelor muzicii ale Royal Mint, după formaţia rock Queen. 

El a vândut peste 250 de milioane de discuri, cu melodii celebre precum “Candle in the Wind”, “Your Song” şi “Bennie and the Jets”. 

Artistul a fost nevoit să amâne un lung turneu de adio din cauza pandemiei de coronavirus. 

The Royal Mint a anunţat că lucrează împreună cu Elton John la o piesă de colecţie care va fi licitată anul acesta cu scopul de a-i sprijini pe cei afectaţi din industria muzicală. 

Hits: 2

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close