Entertainment

Mario Fresh intră în bucătăria Chefi la cuțite. Motivul pentru care a ales să gătească în fața juraților

Ediția de miercuri seară aduce noi momente speciale în platoul de la Chefi la cuțite. Mario Fresh vine și el în vizită la chef Bontea, cu două intenții serioase, pe care le dezvăluie în fața tuturor.

Mario a ales să participle la Chefi la cuțite cu dorința de a demonstra că se pricepe și la bucătărie și de a-l convinge pe Sorin că poate, la un moment dat, vor face echipă într-un viitor sezon Asia Express.

În ediția de marți seară, surprizele s-au ținut lanț. În platoul de la Chefi la cuțite și-au făcut apariția doi foști concurenți din Asia Express, Alex Abagiu și Radu.

Deși au venit cu intenția de a-i face o surpriză lui Sorin Bontea, preparatul lor, paste filip-gineze a reușit să obțină 3 cuțite.

La fel de apreciat a fost și ginul pe care Radu l-a preparat special pentru cei trei jurați. Un moment delicios a oferit și Radu Moldovan, un puști de numai 8 ani.

Dinamovist convins, acesta le-a mărturisit chefilor că își dorește să fie în echipa lui chef Dumitrescu, chiar dacă el este stelist. Replicile, dar și tiramisul pe care l-a pregătit pentru concurs, au fost în mod clar pe placul celor trei jurați.

Hits: 12

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close