EntertainmentStiri Mondene

Mellina, detalii neștiute de la „Survivor România”. Ce s-a întâmplat între ea și Musty și nu s-a difuzat la TV

Mellina a fost una dintre cele mai bune concurente de la „Survivor România”, însă din păcate, aceasta a fost eliminată în urmă cu două săptămâni. Acum, artista a facut noi declarații despre ce s-a întâmplat în Republica Dominicană.

Marilena, Roxana Ghiță și Romina sunt unele dintre
persoanele care au făcut-o falsă pe „furnicuța” de la Războinici, însă artista
a reacționat neașteptat, atunci când a aflat se se întâmpla la Survivor.

Mellina, detalii neștiute de la „Survivor România”. Ce s-a întâmplat între ea și Musty și nu s-a difuzat la TV

„Nu mă așteptam de la anumite persoane să zică.  Eu una am crezut că am relaționat bine cu ele, nu cele mai bune prietene, dar așa am înțeles de la ele. Este o evoluție normală.

Eu am rezonat mai bine cu Maria, cu Musty, cu Lucian. Nu pot să zic că am fost cu Marilena și Roxana cum am fost cu Maria, dar am relaționat ok. Cu Roxana nu am avut niciun conflict. Așa am perceput eu lucrurile. Este într-adevăr o surpriză”, a spus Mellina, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, la Ștafeta Mixtă.

În ceea ce privește afirmația cum că Mellina ar fi o fomistă, aceasta a recunoscut că da, îi era foame. „N-ați văzut că Jador nu mai apare?! L-am mâncat. Într-adevăr mi-a fost foarte foame.

Mi-a fost foame, dar niciodată nu am luat de la nimeni de la gură. Zile întregi mergeam kilometri, să iau melci și aduceam pentru toată echipa. Eram un provider.

Mellina, detalii neștiute de la „Survivor România”. Ce s-a întâmplat între ea și Musty și nu s-a difuzat la TV

Mă duceam și aduceam zeci de cocoși în echipă. Îmi era frică la un moment dat că eram foarte slabă și nu știam de unde o să mai slăbesc. Întotdeauna am fost un om care a încercat să fie util grupului”, ne-a mai dezvăluit Mellina de la Survivor România. 

Mellina a dezvăluit ce se întâmpla în spatele camerelor și nu va uita niciodată.

„Ne-am trezit la 4 dimineața, am aprins foc de tabără și ne-am uitat la un apus de lună. Astea sunt lucrurile pe care vreau să le iau. Sau faptul că m-am dus cu Maria și cu Musty și am înotat în ploaie. Sunt foarte multe amintiri frumoase”, a mai spus Mellina pentru sursa citată.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close