EntertainmentStiri Mondene

Mesajele juraților de la „Chefi la cuțite” pentru colega Gina Pistol, după ce a devenit mamă. „Abia o aștept să mă împiedic de ea în platou”

Gina Pistol a devenit pentru prima oară mamă, pe 9 martie, când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Colegii de la „Chefi la cuțite” i-au transmis mesaje emoționante la aflarea veștii și au recunoscut că sunt nerăbdători să o cunoască pe micuță.

„Felicitări, Gina Pistol și Smiley. Go Girl!”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram. Chef Sorin Bontea s-a bucurat extrem de mult când a auzit că a născut colega sa: „Gata, de azi avem o nepoțică. Felicitări, Gina Pistol”.

„Ce pot să îi urez? Îi doresc să aibă o fetiță sănătoasă, zgomotoasă. Abia o aștept să mă împiedic de ea în platou. La noi așa suntem obișnuiți, cu copiii prin bucătărie”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu pentru FANATIK.

„Am devenit părinți”

Gina Pistol a născut o fetiță, după ce aceștia au anunțat zilele trecute că cel mai frumos eveniment din viața lor va avea loc săptămâna aceasta. Smiley a postat primul mesaj pe contul de socializare.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: «Am devenit părinți!». Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a scris Smiley pe Instagram.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close