EntertainmentStiri Mondene

Mesajul Adelei Popescu pentru Gina Pistol, după ce aceasta a fost criticată pe contul de socializare. „De unde nebunia asta cu lucrurile perfecte?”

La scurt timp după ce Gina Pistol a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le mărturisește fanilor despre cum e viața cu un bebeluș, Adela Popescu a avut prima reacție. Aceasta i-a transmis un mesaj de susținere iubitei lui Smiley, atunci când internauții au criticat-o.

„Am fost absolut cucerită de ce a postat tocmai acum Gina
Pistol. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea ei, felul în care vorbește despre
prima perioadă cu bebelușul acasă, care este, fără doar și poate, extrem de
provocatoare.

Toate mamele trec prin asta, are dreptate. Puține aleg să spună verde în față. Ce nu înțeleg ele este că a spune că e greu nu este o dovadă de slăbiciune, este o dovadă de putere.

Este o putere pe care, cele care te ascultă și trec prin experiența ta, sau prin ceva similar, o capătă când văd că nu sunt singure.

Dorința de solidaritate și de a fi mai multe într-o anumită situație ne dă putere. Dacă spui că e greu nu înseamnă că nu ești demn sau nu ești bun pentru lucrul respectiv.

Ai curajul să spui că e greu. De unde nebunia asta cu lucrurile perfecte? A te plânge e una, a spune că e greu e alta”, a declarat Adela Popescu pe Instagram.

Gina Pistol, acuzată că se plânge despre perioada de după
naștere

Recent, Gina Pistol a povestit câteva lucruri despre cum arată viața ei, după ce a devenit mamă. Iubita lui Smiley le-a dat un răspuns și celor care au criticat-o pentru dezvăluirile ei.

 „A, și legat de asta,
s-a trezit o femeie perfectă, nu așa ca mine, imperfectă, să-mi lase un mesaj
și să-mi spună:

«Am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil?». Pentru cele care gândesc așa, vă spun atât: «Mai scutiți-mă». Pentru fiica mea, o să fac tot posibilul să fiu cea mai bună mamă.

Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră”, a încheiat prezentatoarea TV.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close