EntertainmentStiri Mondene

Mesajul artistei Dida Drăgan înainte de Paște. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu care s-a îndurat de mine”

Dida Drăgan, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a trecut recent prin momente grele, însă cu credință, aceasta a reușit să le depășească. Înainte de Paște, interpreta a transmis un mesaj tuturor.

„Fie ca această zi să ne spele de rele, îndoieli și neadevăr și să avem curajul să fim noi înșine, iar partea de lumină a sufletului nostru să alunge întunericul din noi.

Dumnezeu şi-a jertfit unicul lui Fiu ca să ne spele pe noi de toate relele lumii acesteia.

Căci Isus a luat asupra sa crucea păcatelor noastre. Iisus este biruința asupra morții, este partea noastră de eternitate, este lumina lunii care s-a coborât în noaptea sfântă prin Marea Poartă a Cerului”, a declarat Dida Drăgan.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu care s-a îndurat de mine și a făcut din ființa mea vasul în care a turnat o picătură din harul Său.

Artistul poate converti substanța artistică în combustibil creator, ceea ce a condus la luminarea spiritului și construcția de sine, libertate, artă, religie, pentru că arta nu ține doar de meserie și de exercițiu ține, în primul rând, de har.

Ea cultivă libertatea de gândire, inițiativa, personalitatea”, a mai spus Dida Drăgan la “Sinteza Zilei”, la Antena 1.

„Nimeni nu știe cât am tremurat în toate festivalurile internaționale pe care le-am câștigat. Recunosc că, întotdeauna când am un concurs internațional, mă rog la Dumnezeu.

Numai Dumnezeu m-a apărat, pentru că eu am venit dintr-o țară socialistă. A fost foarte greu”, a precizat artista.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close