EntertainmentStiri Mondene

Mesajul lui Cătălin Moroșanu pentru soția lui, la 19 ani de când s-au cunoscut. Sportivul se află la „Survivor România”, însă a reușit să o surprindă pe Georgiana

Cătălin Moroșanu și soția lui sunt de 19 ani împreună, iar cu ocazia aniversării, sportivul a reușit să o surprindă pe Georgiana, chiar dacă se află încă la „Survivor România”.

Cătălin Moroșanu a reușit, cu ajutorul celor din staff-ul
echipei de filmare, să posteze pe rețelele sociale câteva cuvinte pentru soția
sa.

„Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că
știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă
ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem
merge în locul nostru preferat ca în fiecare an.

Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu.

Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în Parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.

Ai fost în dreapta mea, indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau.

Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac. Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis.

Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele!❤️”, este mesajul sportivului pentru iubita sa.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close