EntertainmentMonden

Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după ce s-a spus că nu mai formează un cuplu. “Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de peste 6 ani, însă, în ultima vreme cei doi au fost văzuți tot mai rar împreună. Vedeta a acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a vorbit despre viața profesională, dar și cea personală.

“Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public.

Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA!

Pentru cei care s-au întrebat dacă Mihaela este gata să facă pasul cel mare, ei bine, vedeta de la Ferma nu se mai gândește la căsătorie.

„(…) Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine.

Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta.

Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire.

Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA!.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close