EntertainmentMonden

Mihaela Rădulescu, detalii despre programul zilnic de la Ferma. “Nu sunt pe relaxare. Eu trăiesc la rulotă”

Mihaela Rădulescu este prezentatoarea emisiunii Ferma, în noul sezon, care a început zilele trecute, la PRO TV.  Filmările au loc în apropiere de București, distanța fiind de o oră. Vedetei i s-a pus la dispoziție în București un apartament mare, în care să stea atunci când nu filmează, însă aceasta a refuzat.

“Nu sunt pe relaxare. Am filmat până la 3. Nu am avut nicio zi liberă de când am venit în țară. Când îi privești pe concurenți te simți cel mai norocos din lume că ai unde dormi, ai ce mânca, ce bea.

Comparativ cu concurenții, trăiesc vis. Dacă nu m-aș compara cu concurenții, sigur că aș putea începe să mă plâng și să fac o listă de lucruri care îmi lipsesc sau nu-mi plac mie.

Eu trăiesc la rulotă, pentru că este o opțiune personală. Am un apartament mare la hotel, în București, pe care mi l-a luat PRO TV-ul, dar este departe.

Ar trebui să fac în fiecare zi o oră dus și o oră întors. Două ore pe drum îmi mănâncă viața. Prefer să le petrec dormind în plus decât să stau două ore într-o mașină.

Nu am mai fost de o săptămână la hotel. La început mă mai duceam, mă duceam cam o dată la două-trei zile. Sunt aici… mă trezesc, fac sport, mănânc și mă duc la filmare.

Termin noaptea filmarea… mă demachiez și mă bag în pat. Nu mai pierd ore în șir pe drumuri”, a spus Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii Ferma, pentru revista VIVA!

Hits: 20

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close