Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
Entertainment

Mihaela Rădulescu le dă planurile peste cap concurenților de la Ferma. “Nu pot să mănânc și altul să se uite. Eu nu am trăit în lux”

Cea de-a patra săptămână a competiției s-a încheiat cu o nouă eliminare: Cezar Ouatu a părăsit competiția după duelurile pierdute cu Andrei Stoica și Giulia Nahmany. Astăzi, vom afla numele cui l-a scris el în mesajul lăsat fermierilor, ca propunere pentru titlul de fermier-șef.

Cei doi concurenți care vor lupta pentru cel mai râvnit titlu al săptămânii vor avea parte de o surpriză: o probă de inteligență, care le va testa capacitățile de calcul matematic. Cum vor reacționa și cine se va descurca mai bine, aflăm la finalul duelului pentru fermier-șef.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este ce se va întâmpla cu unul dintre cele mai neașteptate conflicte de până la acest moment, dintre Anna Lesko și Paul. El va fi cel care va declara:

”Mă gândesc la altele și o să o evit pe Anna”. Dacă această strategie va funcționa sau dacă replicile dure vor fi, în continuare, aruncate, descoperim în câteva ore.

Între timp, în pădure, cei trei bandiți, Gabi, Giulia și Viviana, vor avea parte de o probă cu o recompensă mult visată de fiecare dintre ei: mâncare la micul dejun.

Odată ajunși în tabăra pentru antrenamente, fiecare va căuta să-i demonstreze lui Cristi că este bine pregătit să revină oricând în fermă. Subiectul mâncării va fi unul extrem de sensibil pentru cei trei, iar Gabi va declara: ”Nu pot să mănânc și altul să se uite. Eu nu am trăit în lux și opulență”.

Mihaela le va aduce fermierilor, în casă, o nouă surpriză:
un cub al imunității, care va fi râvnit de toată lumea. Concurentul care-l va
obține își va asigura o săptămână fără probleme: în care să nu fie servitor și
să nu poată fi trimis la duel.

Odată cu acest nou element în competiție, Mihaela îi va provoca la o discuție extrem de sinceră despre cine nu merită să primească imunitatea. Fiecare va căuta argumentele potrivite pentru a-și numi un coleg, iar reproșurile nu vor întârzia să apară:

”Paul ia totul prea personal, a fost fals, a încercat să impresioneze ca să scape de la duel”, va spune Elena Chiriac. Un nou fermier-șef, doi servitori care vor avea parte și de misiuni individuale și un subiect care va ????

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close