Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
EntertainmentMonden

Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q, a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a devenit pilot. “Nu am regretat niciodată”

Mihai Sturzu a făcut parte din trupa Hi-Q timp de 18 ani. După ce a renunțat la muzică, acesta a intrat în politică, însă în scurt timp s-a retras. Acum, artistul este pilot și povestește cum s-a schimbat viața lui de când a ales această meserie.

“Profesional, sunt foarte concentrat pe aviație. Sună egoist, știu, dar zbor în primul rând pentru că zborul mă face fericit. În plus, mereu înveți, mereu progresezi, în fiecare zi ești un pilot mai bun.

Sper ca în câțiva ani să devin comandant de Airbus A320/A321. Mai departe, vom trăi și vom vedea. Avem vreun program spațial românesc?”, a declarat Mihai Sturzu pentru revista VIVA!

“Nu am regretat niciodată faptul că am devenit pilot. Iar momentele mai dificile în niciun caz nu te fac să regreți, ci dimpotrivă.

Te pun în situația să folosești la maximum capacitățile de pilot, de membru al unui echipaj, să îți exersezi ceea ce se numesc soft skills: workload management, situational awareness, CRM, decision making”.

De când visează să devină pilot

Mihai Sturzu a povestit pentru revista VIVA! despre momentul în care și-a dat seama că vrea să devină pilot.

“Povestea e lungă. Eu mi-am petrecut mare  parte  din  copilărie  în  comunism (aveam 10 ani la Revoluție), așa că am crescut într-o țară din care nu aveam voie să ieșim, oamenii nu puteau pur și simplu să meargă să își facă pașaport și să plece un weekend la Paris sau la Londra.

Și uite așa, copilul de opt ani din mine privea mereu avioanele care brăzdau cerul cu visul ca măcar o dată în viața asta să fie și el într-unul. Treizeci de ani mai târziu, pilotam deja aceste avioane”.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close