EntertainmentStiri Mondene

Mirela Vaida, hotărâtă să slăbească. „Nu mă mai suportă cântarul. Nu mă încap rochiile”

Mirela Vaida, în vârstă de 39 de ani, s-a îngrășat în perioada pandemiei, așa că acum, vedeta s-a apucat de sport. Prezentatoarea Acces Direct vrea să slăbească 5 kilograme în două săptămâni.

„Gata cu binele! M-am apucat de treacă că se «îngrașă» gluma! De miercuri am început să fac sport acasă, cu copil, cățel, purcel”, a anunțat azi dimineață Mirela Vaida. Prezentatoarea tv s-a filmat în timpul antrenamentului.

„Știți cum e să nu ai pic de rezistență? Să nu mai poți nici să fugi de aici până la poartă că îți pierzi suflul? Am premieră la teatru în două săptămâni și nu mă încap rochiile.

Plus că vin după o vacanță în care am mâncaaat! Vreau să vă spun că nu mă mai suportă cântarul. Și ce face Mirela când nu se mai suportă? Păi ar trebui să nu mai mănânce așa de mult și să facă sport.

Dar, cum nu are timp să meargă la sală, vine sala la ea. Așa că am chemat-o pe prietena mea, Kiki Constantinescu, antrenor personal, care trebuie să pună parul pe mine, că altfel nu merge”, a povestit prezentatoarea tv, într-un video.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close