EntertainmentStiri Mondene

Motivul pentru care Alexandra Stan vrea să se întoarcă în Republica Dominicană. „Când am plecat am simţit un gol în stomac. Deja mă uit de bilete”

Alexandra Stan a părăsit săptămâna trecută „Survivor România”, la sfatul medicului, care a considerat că vedeta nu poate continua competiția. Acum, interpreta a anunțat pe contul de socializare că vrea să se întoarcă în Republica Dominicană.

„Încă mă gândesc la soarele din Dominicană, la palmieri şi la cerul albaştru.. parcă îmi vine să mă întorc.. când am plecat am simţit un gol în stomac..nu cred că o să rezist mult cu frigul asta, deja mă uit de bilete!”, a scris Alexandra pe reţelele de socializare.

Cântăreaţa a văzut competiţia Survivor din faţa
televizorului şi a făcut câteva comentarii la adresa colegilor.

„Mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsaţi-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul. Vă zic eu părerea mea că nu am avut drept la replică. Nu-i chiar aşa cum vedeţi voi la tv.

Am văzut nişte certuri şi ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Şi Zanni şi Sebi zic lucruri adevărate.

Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară. E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiţi. I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiţie”, a mai spus Alexandra Stan pe Instagram.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close