EntertainmentStiri Mondene

Motivul pentru care Diana Matei nu mai vrea un copil. „Mă simt vinovată tot timpul”

Diana Matei și Marian Cleante sunt împreună de 18 ani și au un băiețel, pe Ianis, în vârstă de 6 ani. Artista a vorbit pentru prima oară despre posibilitatea de a deveni din nou mamă. Vedeta nu este însă pregătită pentru asta și explică de ce.

„Cred că aș spune cu fermitate că ne oprim (n.r. – la un copil) și-ți zic și de ce. Mi se pare că nu e neapărat complicat. Mă simt vinovată tot timpul că nu sunt mai mult timp cu Ianis. Este sentimentul ăsta atât de copleșitor uneori.

Probabil că dacă s-ar fi născut un alt copil imediat după, la un an, doi sau chiar și trei, ar fi fost într-un fel. Ianis are 6 ani.

165296431_2961300940823527_3836620688078576425_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Nu se pune problema că m-aș simți eu fizic cu probleme să nu fac un copil. Strict din punct de vedere al timpului”, a spus Diana Matei într-o emisiune TV, în care a fost invitată altăuri de Marian Cleante, potrivit Spynews.

Diana Matei și Marian Cleante formează unul dintre cele mai solide cupluri. Sunt împreună de 18 ani și chiar dacă au existat probleme în cuplu, cei doi le-au depășit de-alungul timpului. Artista a dezvăluit cum funcționează lucrurile în căsnicia lor.

„Noi avem o relație de complementaritate în multe situații pentru că așa e și firesc să fie.

El mă lasă pe mine să iau decizii financiare pentru că în general femeia se ocupă de finanțe și cumva cred că-și dorește și să mă vadă fericită și mulțumită adică el tot îmi bagă fel de fel de mașini pe gât, dar eu îi zic că nu, că eu vreau mașina aia”, a spus recent Diana Matei la Antena Stars.

Hits: 6

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close