EntertainmentStiri Mondene

Motivul pentru care Irina Loghin a fost de 11 ori în Țara Sfântă. „Nici nu se poate povesti”

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară, cunoscută chiar și peste hotare. În prag de sărbători Pascale, interpreta a scos la iveală un amănunt mai puțin știut despre ea.

„Am pășit pentru prima dată pe la locurile sfinte de la Ierusalim în anii ’70. Mă aflam într-un turneu pe atunci cu regretata Ileana Sărăroiu.

Nu puteam să nasc prunci. Și pentru că mi-am dorit tare mult să am și eu copilași, m-am rugat la mormântul Domnului Iisus, să pot avea și eu moștenitori.

Mai târziu am făcut chiar și tratamente dureroase, pentru a rămâne însărcinată.

Cu Ileana Sărăroiu am ajuns prima dată la Ierusalim chiar de Paște. Îmi amintesc că noi nu eram cazate la Ierusalim, ci în alte orașe.

Așa că toată săptămâna am făcut naveta la mormântul Mântuitorului de la Ierusalim, pentru a lua parte la slujbe. Știu că veneam de la 100 km ca să fim la denii în Săptămâna Mare.

Dar a fost ceva extraordinar, ce nu am putut uita toată viața. O trăire extraordinară. Nici nu se poate povesti. Cine a fost acolo de Paște știe ce vreau să spun”, a mărturisit interpreta de muzică populară, potrivit Click.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close