EntertainmentStiri Mondene

Motivul pentru care soțul Oanei Radu a vrut să își facă bagajele și să plece de acasă. „N-am dormit toată noaptea”

Chiar dacă în ultima perioadă a mai slăbit, Oana Radu a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, ani la rând. Cu toate astea, soțul ei, antrenor de fitness, a reușit acum să o ajute să ajungă la greutatea dorită. Artista a povestit despre perioada grea prin care a trecut și a recunoscut că soțul ei a fost la un pas să o părăsească.

„Am început să mănânc în baie, asta până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic şi să vadă că mă îngraş. Îi spuneam că am reţinut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuţie serioasă cu el şi aproape că a vrut să plece.

A considerat că din cauza viciilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că îşi doreşte de la mine să schimb asta. Mi-a zis că o să plece şi şi-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbesc”, a mărturisit Oana Radu, potrivit okmagazine.ro.

„Am realizat că din viaţa noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să ştim sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie şi am plâns.

El s-a trezit şi a văzut că am ochii plânşi şi i-am zis că am mâncat pe furiş şi că din acel moment o să mă lupt să slăbesc şi să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece.

Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”, povesteşte Oana.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close