Vedete

Niciodată nu a arătat mai mult! Oana Cuzino și-a expus picioarele perfecte într-un SUV nou-nouț

Apare rar, dar și când o face rupe gura târgului. Oana Cuzino, una dintre cele mai frumoase, dar și retrase femei din showbizz-ul românesc, se laudă cu un bolid de câteva zeci de mii de euro.

Descoperirea a fost făcută de colegii noștri paparazzi Ciao.ro, zilele trecute, când au fotografiat-o pe doamna doctor în timp ce se ducea la veterinar.

Singură și regulamentar cu mască pe față, vedeta Pro TV coboară degajată din bolid și se îndreaptă cu pas grăbit spre cabinetul medical. Oare, se întâmplă vreo dramă cu prietenii ei necuvântătoarele?

O apariție… ce mai, trebuie să recunoaștem, de nota 10. În permanență atentă cu felul în care apare în lume, Oana Cuzino n-a fost prinsă vreodată pe picior greșit. Fie că ne referim la felul în care se prezenta sau cu cine se prezenta în lume, doctorița a ținut întotdeauna ștacheta sus.

Chiar și atunci când a trecut prin dramele vieții ei – sinuciderea primului soț și divorțul de cel de-al doilea, Cuzino nu s-a lăsat văzută în genunchi.

Oana Cuzino s-a dedicat complet fetiței ei, Naomi

Vedeta Pro TV a fost asociată din punct de vedere amoros doar cu doi bărbați. Mircea Stănescu, fiul lui Sorin Roșca Stănescu, primul soț care s-a sinucis în 2009 după ce a accidentat mortal un bărbat pe trecerea de pietoni. Cel de-al doilea, Yoav Stern – om de afaceri israelian cu 20 de ani mai mare decât prezentatoarea TV, se care a divorțat undeva în 2012. Din căsătoria cu potentul om de afaceri a rezultat Noemi care astăzi are 18 ani și care, după divorț a devenit principala preocupare a mamei ei.
Sigur, că tot acest mariaj i-a rotunjit semnificativ conturile doamnei doctor, care astăzi se poate lăuda cu o avere extimată la câteva milioane de euro.
Înțelegem acum de unde bolidul, însă nu am înțeles însă unde este bărbatul? Adică… de atunci, de la controversatul divoț, să nu-i mai fi intrat nimeni în grații?

Articolul Niciodată nu a arătat mai mult! Oana Cuzino și-a expus picioarele perfecte într-un SUV nou-nouț apare prima dată în Ciao.ro.

Hits: 21

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close