EntertainmentStiri Mondene

Nicole Cherry a apelat la ajutorul psihologului, pentru a depăși unele probleme. „Încerc să le accept, pentru că e normal”

Nicole Cherry este o artistă de succes, iar de aproape trei ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat. Cu toate astea, cântăreața a întâmpinat diferite probleme și a decis să apeleze la ajutorul unui specialist, pentru a le depăși.

Nicole și-a provocat fanii la o sesiune de întrebări pe Instagram. Printre curiozități, un internaut a întrebat-o la un moment dat dacă a trecut vreodată pragul unui medic psiholog.

Vedeta a recunoscut fără nicio reținere. Ba mai mult, i-a îndemnat pe cei care nu au curajul să facă asta, pentru că îi va ajuta.

„Dacă vrei să mergi la psiholog și să faci terapie este perfect normal. Dacă ai nevoie, de ce nu?! Și, da, am fost și eu la psiholog și nu e nimic rău în asta.

Este foarte bine dacă-ți conștientizezi problema sau problemele pe care le ai și să le discuți cu o persoană specializată. Este foarte ok.

Am momentele mele. Încerc să le accept, pentru că e normal. Nu poate să fie totul roz în fiecare zi.

Cred că foarte mult că mă ajută și Dumnezeu. Mă rog și mă ajută de fiecare dată când am nevoie”, a dezvăluit Nicole Cherry pe Instagram.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close