Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
EntertainmentMonden

Oana Roman a avut probleme în copilărie. Vedeta și-a deschis sufletul în fața tuturor. „M-a închis în cămară. Eu sunt claustrofobă”

Oana Roman a fost invitată la Vorbește Lumea și a povestit cum a avut de suferit în trecut, pentru micile boacăne pe care le-a făcut.  Vedeta a crescut într-o familie înstărită, dar copilăria ei nu a fost nici pe departe una normală și fericită.

„M-a bătut cu cureaua, nu știu ce făcusem. Dar mi s-a părut
prea mult. Chiar l-am întrebat de ce a făcut-o, când am crescut’, a spus
Oana la Vorbește Lumea.  

„M-a închis, odată, în cămară. Eu sunt claustrofobă și m-a închis în cămara aia mică, fără geamuri… L-am întrebat, tată, de ce m-ai închis în cămară? Am stat acolo vreo zece minute”, a continuat Oana Roman.

Oana spune că părinții ei au avut grijă de ea și de surioara ei, ‘nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu. 

Mama e ca mine, a avut o viață grea, a avut probleme medicale, a muncit toată viața. A avut grijă de cei doi copii, eu și sora mea’, spune Oana. 

„Am simțit, atunci, sentimentul acela al abandonului. Pe tata îl interesa mai mult să facă legi, era implicat în politică, mama îl sprijinea, îl susținea. Lumea spunea că am șofer, dar aș fi renunțat la tot ca ei să fie alături de mine, să simt afecțiunea lor”, a mai spus Oana Roman.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close