carmen brumamircea badeaVedete

Pa-ra-no-ia? Mircea Badea iese pe stradă doar „camuflat” și cu ochii cât cepele

Să-l vezi pe Mircea Badea într-o ipostază din aria de interes a „parenting-ului” părea la fel de posibil ca și scenariul în care te-ai fi așteptat să o vezi pe Daniela Crudu căsătorită cu un contabil de modă veche, jumătate chel și puțin bâlbâit.

Iată că viața nu încetează să uimească…

Șocul numărul 1, vizavi de situația „Mircea Badea – tatăl”, a venit în urmă cu 6 ani, atunci când Carmen Brumă a anunțat că așteaptă un copil cu el. Despre relația lor știa toată lumea, dar cum putea cineva să creadă că acest Mircea Badea va deveni tată la un moment dat? Acest Mircea Badea de-un tupeu fantastic, dacă ar fi să-i asculți pe unii, de un miserupism de trecut în manual, conform altora, de o violență verbală care, pentru mulți, nu avea cum să fie doar verbală.

Ei bine, credeam cu toții că rolul de tată îl va mai relaxa puțin pe Mircea Badea, dar ce să vezi… nu e chiar așa.

Este extrem de implicat în tot ceea ce înseamnă educația și evoluția lui Vlăduț aka Vasilică 2014, așa cum le plăcea lui Carmen Brumă și lui Mircea Badea să-i spună fiului lor înainte ca acesta să vină pe lume, însă ceva tot pare să nu-i dea pace și îl ține mereu cu ochii-n patru…

Un episod mărturie este și cel surprins recent de paparazi CIAO.RO. Mircea Badea, care purta o șapcă pe cap în stilul ”camuflat”, și cu privirea în toate părțile, i-a predat fiului său tainele a ceea ce înseamnă un bărbat adevărat.

Dacă este încă prea devreme să-i spună cum stau lucrurile cu mușchii, domeniu pe care îl stăpânește foarte bine, prezentatorul TV îi explică exact cum stau lucrurile cu mașinile de fițe. Ajutați sunt, evident, și de materia primă pe care o au cei doi Badea la o simplă ieșire la plimbare. Mașini și pe stânga, mașini și pe dreapta, aproape că nici nu mai știi pe unde să te uiți.

Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că seniorul Badea este ajutat destul de mult de fiul lui în acest prim curs de „băieți mari”. Vlăduț are o adevărată pasiune pentru mașinile din fața blocului în care locuiește.

„E leşinat după maşini, ştie toate maşinile din faţa blocului. Să ne vezi pe noi cu şerveţele în faţa blocului cum ştergeam numere de la maşini, că plângea Vlăduţ. Are o pasiune pentru maşinute”, povestea Carmen Brumă acum ceva timp.

Altfel, tot mama este cea care vorbește despre cât este de preocupat Badea de bunăstarea fizică și psihică a moștenitorului lui, iar despre asta vorbea încă de la începuturi. “Recunosc, am această tendinţă exagerată de a-l cocoloşi pe Vlăduț, de a încerca să-l feresc de boli. Dacă tuşeşte un copil în parc, noi o luăm în direcţia opusă! Îl spăl pe mâini de 200 de ori pe zi! Mircea, însă, este mult mai rău decât mine. Ca să înţelegi, el se gândea să îi pună genunchiere în casă, ca nu cumva să i se întâmple ceva la genunchi”, explica Carmen Brumă, acum ceva timp, în cadrul unui interviu TV.

 

Articolul Pa-ra-no-ia? Mircea Badea iese pe stradă doar „camuflat” și cu ochii cât cepele apare prima dată în Ciao.ro.

Hits: 16

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close