barfa covidcoronaviruspapa franciscsuveran pontifVedete

Papa Francisc: ”Bârfa este o ciumă mai rea decât Covid”

Suveranul pontif Papa Francisc a revenit cu o serie de noi declarații în cursul zilei de duminică, când acesta a susținut slujbă. Acesta a condamnat, din nou, bârfa, spunând desprea aceasta că este ”o ciumă mai rea decât Covid”.

Suveranul pontif a mai avut în trecut o serie de declarații tot în acest sens, condamnând bârfa. În anul 2016, acesta a avertizat călugărițele și preoții să nu alimenteze ”terorismul bârfelor” și să nu instige la un astfel de comportament.

Astfel că, în timpul slujbei susținute în cursul zilei de duminică, suveranul pontif a declarat faptul că ”Bârfa închide inima comunităţii, închide unitatea Bisericii. Cel mai mare bârfitor este diavolul, care continuă să spună lucrurile rele ale altora, pentru că este mincinosul care încearcă să dividă Biserica. Vă rog, fraţi şi surori, să facem un efort să nu bârfim. Bârfa este o ciumă mai rea decât Covid”, arată sursa Mediafax.

Papa Francisc: ”Coronavirusul ar putea fi răspunsul la criza climatică”

Papa Francisc a spus că pandemia coronavirusului este una dintre „răspunsurile naturii” la om, ignorând actuala criză ecologică, potrivit CNN.

Într-un interviu pe e-mail publicat miercuri în revistele „Tablet și Commonwealth”, pontiful a declarat că focarul a oferit o oportunitate de a încetini rata producției și a consumului și de a învăța oamenii să înțeleagă și să contemple lumea naturală.

Într-un interviu prin e-mail care a fost publicat în cursul zilei de miercuri în ”The Tablet and Commonwealth”, pontiful a mărturisit faptul că focarul a oferit o oportunitate de a încetini rata producției și a consumului și de a învăța să înțelegem și să contemplăm natura.

”Nu răspundem la catastrofele parțial. Cine vorbește acum despre incendiile din Australia sau își amintește că acum 18 luni o barcă ar putea traversa Polul Nord, deoarece ghețarii s-au topit? Cine vorbește acum despre inundații?”, a spus Papa Francisc în interviu, în luna aprilie.

Articolul Papa Francisc: ”Bârfa este o ciumă mai rea decât Covid” apare prima dată în Ciao.ro.

Hits: 9

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close