EntertainmentMonden

Pavel Bartoș, primele declarații după ce a aflat că Smiley va deveni tată. “Să fie într-un ceas bun. Mă bucur pentru el, pentru că merită”

Pavel Bartoș are o carieră de succes și o familie numeroasă. Actorul este tatăl a trei fete și se împarte cu brio între profesie și viața de familie. Colegul lui Smiley de la Românii au talent a făcut primele declarații despre artist, care va deveni în curând tată. Gina Pistol este însărcinată pentru prima oară, iar ei trăiesc cea mai frumoasă perioadă.

„Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul.

Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a declarat Pavel Bartoș pentru Click.

Atunci când a fost întrebat dacă va fi nașul viitorului bebeluș, Pavel a răspuns sincer. „Nu cred. Dacă se va întâmplă asta, să fie primit. Dar nu e un motiv ca eu să fiu naș. Cred că ei își vor alege foarte bine nașii pe care îi merită”, a mai adăugat Pavel Bartoș pentru sursa citată.

Declarațiile făcute de Pavel Bartoș vin după ce Smiley și Gina Pistol au fost surprinși la o clinică privată din Capitală. În imagini, vedeta își expune mândră burtica de gravidă. Cei doi nu au confirmat vestea, alegând să facă acest lucru, cel mai probabil, atunci când vor ști sigur că sarcina decurge normal.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close