POVESTE CU TÂLC!

POVESTE CU TÂLC!
📖🖊️Toate la timpul lor…
***
✍️Un elefant și o cățea au rămas însărcinate în același timp. Trei luni mai târziu, câinele a născut 6 de pui. Șase luni mai târziu cățeaua a rămas din nou însărcinată, iar nouă luni mai târziu a născut încă șase pui. Și așa a continuat.
🖊️️ În luna a optsprezece câinele se apropie de elefant și întrebă, “ești sigură că ești însărcinată? Am rămas însărcinate în același țimp amândouă, am născut de 3 ori câte șase cățeluși și ei deja sunt câini adulți și tu ești încă însărcinată.
Ce se întâmplă?
🖊️Elefantul a răspuns _”Vreau să înțelegi ceva. Ceea ce eu duc nu este un cățeluș, este un elefant. Eu nasc doar unul la doi ani. Când copilul meu va atinge pământul, pământul îl va simți.
Când puiul meu merge, oamenii se vor opri să îl privească cu admirație, ceea ce eu duc atrage atenția. Așa că, ceea ce eu duc este mare și puternic. “
🖊️Nu-ți pierde credința, când îi privești pe ceilalți cum obțin repede ceea ce-și doresc, nu simți invidie, dacă nu ai primit propriile binecuvântări nu dispera, spune-ți ție însăți: “vine și vremea mea și când va veni, oamenii mă vor admira”.
Morala…
🖊️Timpul lui Dumnezeu este perfect și totul vine atunci când îi este timpul, nici înainte, nici după… doar la momentul potrivit!!
sursa: Cristea Ionut Valentin!

Hits: 40

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - Un Altfel De Radio!