EntertainmentStiri Mondene

Prima imagine cu Gina Pistol după ce a născut. Vedeta și fetița au ajuns acasă. Ce mesaj au transmis Smiley și iubita lui. „Cea mai frumoasă surpriză”

Smiley și-a adus fetele acasă, la câteva zile după ce Gina Pistol a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi au făcut un video împreună și au publicat mesajul pe contul de socializare.

Vizibil slăbită, Gina a zâmbit în permanență și le-a mulțumit celor care le-au transmis mii de mesaje.

„Hello. Salutare, tuturor. Vă pupăm cu drag. Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina.

Fetița noastră este foarte bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tutoror celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă.

Cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din
partea fiicei noastre, care este sănătoasă și este minunată.

Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei”,  a spus Smiley, în clipul video de pe Facebook. 

Smiley a devenit tată în urmă cu patru zile

Gina Pistol a născut o fetiță, după ce aceștia au anunțat zilele trecute că cel mai frumos eveniment din viața lor va avea loc săptămâna aceasta. Smiley a postat primul mesaj pe contul de socializare.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: «Am devenit părinți!».

Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a scris Smiley pe Instagram.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close