EntertainmentMonden

Primele declarații făcute de Nicolae Botgros despre fiica secretă. Artistul și-a părăsit soția pentru solista care l-a făcut tată la 65 de ani

În urmă cu doi ani, Nicolae Botgros a devenit pentru prima oară tată de fată la 65 de ani, iar de atunci viața acestuia s-a schimbat total. Artistul mai are un băiat, din căsnicia anterioară, în vârstă de 44 de ani. Acum, el a vorbit pentru prima oară despre fetița pe care o are cu solista Anișoara Dabija, femeia de dragul căreia și-a părăsit soția.

Într-un interviu oferit în cadrul emisiunii “Prima oră”, de la postul Prime 1, din Chișinău, artistul a făcut declarații în exclusivitate despre fiica secretă.

„Înainte să se nască fiul meu, Cristi, ni se spunea se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume, Cristina.

Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou!

Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm”, a declarat artistul.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close