Prin ce a trecut Cristina, soția lui Denis Ștefan, pentru a deveni din nou mamă. Ce bacterie i-au găsit medicii în sânge

Cristina, soția lui Denis Ștefan, și-a dorit mult să mai aibă un copil, însă până să rămână însărcinată, ea a trecut prin momente de coșmar. Proaspăta mămică a ținut totul secret până acum.

În luna septembrie a acestui an, Cristina și Denis Ștefan au devenit părinți pentru a doua oară. Până să rămână însărcinată din nou, soția actorului a trecut prin momente cumplite despre care a ales să vorbească abia acum.

Bebelușa de la „Cronica Cârcotașilor” a dezvăluit că medicii i-au găsit o bacterie în sânge. Cristina Ștefan a ajuns de multe ori la spital în speranța că se va descoperi ce îi provoacă stările de rău din ultimii 8 ani.

„Aflasem de puțin timp, îmi era atât de frică să nu pierd sarcina. M-am rugat mult… mulți ani… Nu am știut că am Chlamydia în sânge, analiză pe care nu am făcut-o niciodată. Am avut perioade, în cei 8 ani după nașterea Deliei, când m-am simțit rău. De disperare, mă internam mereu, doar să aflu ce am. Niciun medic la care am fost (și au fost destui) nu mi-a recomandat să fac și analiza asta.

Frustrarea era și mai mare, nu rămâneam însărcinată… un an, doi, trei… șapte! Până am ajuns la doctorul care a știut ce investigații să facem și, la câteva luni după tratamentul împotriva Chlamydiei, am rămas însărcinată. Așa a trebuit să fie! Sunt recunoscătoare, pentru tot! 🙏🏻♥️ Am decis să vă povestesc… Aveți grijă de sănătatea voastră! Nu există nu se poate sau nu poți! Ai încredere! 🤍”, a dezvăluit Cristina Ștefan pe contul personal de Instagram.

Cristina Ștefan a născut în urmă cu aproximativ o lună, iar alte mame i-au cerut sfaturi. Soția lui Denis Ștefan a evitat să îndrume alte femei, pentru că aceasta consideră că fiecare persoană este diferită și trece printr-un proces diferit. „Nu prea am cum să vă sfătuiesc, pentru că diferă (n.red. – în funcție de persoană). Trebuie foarte mult să-ți dorești să fii bine aici (n.red. – mental), să înțelegi că nu este un proces ușor pentru toate mamele”, a spus Bebelușa de la „Cronica Cârcotașilor”.

Hits: 2

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul