EntertainmentMuzică și Filme

Promisiunea organizatorilor Untold, primul mare festival organizat în criza de COVID

„O să fie cel mai sigur loc” și „nu vom face rabat de la nimic”, spune directorul de marketing al festivalului Untold, Edy Chereji, pentru Libertatea. UNTOLD 2021 are loc în perioada 9-12 septembrie, au anunțat organizatorii astăzi, după ce, spun ei, Guvernul a dat undă verde pentru astfel de evenimente de amploare, fără limită de participare. Cum va arăta festivalul după aproape doi ani de pauză? 

Cel mai mare festival de muzică din România, Untold este organizat în prima lună de toamnă, după ce alte festivaluri mari, precum Electric Castle, au anunțat că nu vor putea să planifice niciun eveniment de o asemenea amploare într-un timp atât de scurt.

Organizatorii Untold au anunțat însă că au primit „undă verde pentru un festival fără o limită de participanți”.

„În prima fază avem această garanție că pot veni toți cei vaccinați, dar în perioada următoare credem că autoritățile vor lua alte măsuri și mai ales că această campanie de vaccinare continuă. Lucrurile vor evolua, ne gândim că vin vești bune și pentru cei care au trecut prin boală, care au anticorpi”, a declarat pentru Libertatea Edy Chereji, directorul de marketing și comunicare al festivalului. 

Altfel spus, el a anunțat că vor participa persoanele vaccinate, dar și cele care pot dovedi că s-au vindecat recent de COVID. O a treia variantă, doar luată în calcul în prezent, este prezentarea unui test PCR sau antigen negativ. 

Promisiunea organizatorilor Untold, primul mare festival organizat în criza de COVID
Edy Chereji

„Aplicând aceste măsuri, transformăm festivalul în cel mai sigur loc public în care se pot afla oamenii”, mai spune Chereji, care precizează că nu crede că masca de protecție va fi obligatorie, deoarece festivalul va fi în aer liber. 

„Ne așteptăm la cel mai mare număr de participanți”

În anii precedenți, la festivalul Untold participau aproximativ 100.000 de persoane pe zi. Acum, organizatorii cred că numărul va fi mult mai mare și asta deoarece pauza de la astfel de evenimente va atrage și mai mulți oameni. 

„Ne așteptăm să fie o ediție de excepție. Poate cea mai așteptată ediție și cu numărul cel mai mare de participanți pentru că avem această lipsă și această pauză de doi ani. Vom asigura totul în cele mai sigure condiții, cu artiști de top”, a mai spus Chereji.

Promisiunea organizatorilor Untold, primul mare festival organizat în criza de COVID

Pentru cei care au mai fost la Untold, festivalul va fi organizat pe același model, cu „un număr similar de scene, un număr similar de artiști”. Adică opt zone în care se va asculta genuri diferite de muzică, dar și peste 200 de artiști. 

Nu vom face niciun fel de rabat de la experiența pe care oamenii o așteaptă în festival. Ne-am și zbătut până acum să nu avem o condiționare a numărului de participanți. Putem organiza un eveniment exact ca în anii precedenți, dar care să fie și un loc foarte sigur.

Directorul de marketing al festivalului Untold, Edy Chereji:

Ce artiști vor cânta la Untold 2021 

Numele nu au fost încă anunțate, însă organizatorii spun că în tot acest timp au ținut legătura cu artiștii, în special cu cei care erau deja anunțați pentru 2020, ediția anulată de pandemie. Atunci, pe stadionul din Cluj, unde este scena principală Untold, trebuiau să urce Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki și alți DJ de top.

„Cei care au confirmat în 2020 au fost aproape de noi și pentru 2021. Pe lângă acești artiști urmează să confirmăm și să încheiem discuțiile și cu alți artiști care nu erau atunci. Au fost antamați și în două trei săptămâni vom și dezvălui”, a precizat Chereji.

Promisiunea organizatorilor Untold, primul mare festival organizat în criza de COVID

50.000 de oameni au deja bilete 

Biletele pentru ediția 2021 vor fi puse la vânzare pe 10 iunie, însă sunt mulți oameni care au deja bilete, căci au putut să le păstreze pe cele de la ediția anulată, adică cea din 2020. Edy Chereji precizează că numărul acestora se ridică la 50.000. „La alegerea lor, pot obține intrarea la una dintre următoarele trei ediții”, a mai spus directorul de marketing.

untold 2021 septembrie 3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close