Entertainment

Provocarea lui Sorin Bontea pentru colegii de la “Chefi la cuțite”. Ce s-a întâmplat în platoul emisiunii. “Abia aștept să am nepoți”

Marți seara s-a lăsat cu hohote de râs în platoul “Chefi la cuțite”. Cel care a pornit totul a fost chef Sorin Bontea, care era dator cu o poruncă pentru colegii săi, așa că aceștia au trebuit să jurizeze un concurent după ce au inhalat heliu. Gina Pistol a intrat și ea în joc, iar toate fazele s-au terminat în lacrimi… de râs.

Concurenții care s-au perindat prin fața chefilor au fost și ei unul și unul. Anastasia, fetița de 4 ani venită din Baia Mare, i-a cucerit iremediabil pe cei trei, atât cu preparatul pe care l-a gătit ajutată fiind de mama sa, cât și cu reacțiile și replicile ei.

“Abia aștept să am nepoți”, a fost reacția lui chef Bontea la finalul momentului. O altă surpriză a venit din partea Antoniei Boantă, sora coregrafului Bogdan Boantă, care a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut verdictul chefilor: 3 cuțite.

Actriță de meserie, Antonia a mărturisit că bucătăria este pentru ea mai mult decât un hobby, este pur și simplu plăcere, iar părerea celor trei chefi este foarte importantă.

Căutarea continuă și în această seară la “Chefi la cuțite”. Se pun pe foc orgoliile chefilor cu o nouă amuletă, iar pe bandă preparatele curg cu o viteză și o diversitate amețitoare, garnisite cu povești de viață adevărate.

Lista concurenților veniți de departe este completată de un tânăr venit tocmai din Uzbekistan, cu un preparat specific și o poveste desprinse din filme. Dacă va reuși sau nu să ia râvnitul cuțit, telespectatorii vor descoperi în această seară, de la 20.30.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close