EntertainmentStiri Mondene

Raluca Bădulescu a vorbit despre relația fiului ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul vedetei, Florin. „A fost alegerea noastră să nu mai avem alți copii”

Fiul Ralucăi Bădulescu va împlini în curând 18 ani, iar vedeta a făcut dezvăluiri interesante despre relația acestuia cu tatăl biologic, dar și cu actualul soț al vedetei, Florin, care i-a fost alături în ultimii 12 ani.

„Nu știu când au trecut anii, îmi amintesc fiecare moment când ne duceam în vacanțe cu el, când era mic, toate clipele din copilăria lui, și acum se apropie de majorat. Sunt atât de multe amintiri și atât de multe lucruri care mă leagă de el și atât de repede s-au derulat lucrurile încât nu știu când au trecut 18 ani.

Aș vrea să dau timpul înapoi, mi se pare că fiecare moment petrecut împreună este atât de prețios.

Pandemia aceasta ne-a ținut mai mult timp împreună, am avut ocazia să povestim mai mult, să stăm mai mult. Deși el are activitățile lui, ca orice adolescent”,  a declarat Raluca Bădulescu, potrivit VIVA.

„Noi avem copil, respectiv pe Alex. Are doi tați, pe tata Florin și pe tata Vali. Suntem o familie extinsă, complexă, cu toții suntem părinții lui Alex, este unicul nostru rege.

A fost alegerea noastră să nu mai avem alți copii în afară de Alex. Florin îl iubește ca și pe copilul lui”, a mai adăugat vedeta.

Hits: 17

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close