EntertainmentMonden

Răspunsul dat de George Burcea, atunci când a fost întrebat de nunta cu Viviana Sposub, de la Ferma. “Îți pui pirostriile”?

Părerile sunt împărțite cu privire la relația dintre George Burcea și Viviana Sposub, la Ferma. Cei doi s-au apropiat destul de mult, iar din declarațiile date de George Burcea este posibil ca dincolo de emisiune, să se contureze o relație serioasă.

Mai în glumă, mai în serios, se pare că George Burcea are
intenții serioase cu Viviana Sposub, mai ales dacă se ia în considerare răspunsul
dat de actor privind o posibilă nuntă cu frumoasa coprezentatoare de la
Vorbește Lumea.

Într-o discuție din care umorul nu a lipsit, George Piștereanu l-a întrebat pe George Burcea:

“Îți pui pirostriile?”. Răspunsul oferit de actor a fost total neașteptat, dar hotărât: DA. Glumele au mers mai departe la Ferma, Piștereanu precizându-i că ar dori să vină la nuntă alături de Anna Lesko, potrivit VIVA!

“Viviana nu este o fată de rănit”

George Burcea a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale, Viviana Sposub, mai ales după sărutul pe care și-au dat la plecarea sa în tabăra Bandiților.

“Noi nu am vorbit nimic. Despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar cum am spus și la începutul Fermei eu mai am lucruri de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit să fac aici un tămbălău.

O să ajung acasă frumos, o să încerc să-mi rezolv treburile pe care le am și apoi să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu. Viviana nu este o fată de rănit, nu este o fată de care să-ți bați joc.

Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi, să o aperi”, a declarat George Burcea, după sărutul cu Viviana Sposub.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close